Vaše objednávky balíme do zvyškového kartónu.

Úvod BLOGMinimalizujeme odpad

Najlepší odpad je ten, ktorý nevytvoríme. 

elokogické balenie

Vaše objednávky preto balíme do zvyškového kartónu!


Sme presvedčení, že najlepšou cestou ako znížiť ekologickú záťaž, je neplytvať a používať výrobky čo najdlšie. Najekologickejší je totiž odpad, ktorý nevznikne. Vaše objednávky preto balíme do zvyškového kartónu.  

Krabice z tovaru od našich dodávateľov nevyhadzujeme. Narežeme ich na potrebné rozmery a využijeme pri balení Vašich objednávok. Kartónová krabica, ktorá by inak skončila na skládke, takto získa nové využitie. 


Tu ale náš eko prístup nekončí. Obalovým materiálom neplytváme. Tonery, ktoré už majú vlastné kartónové krabice, nebalíme do ďaľších kartónov, ale ich jednoducho obalíme strečfóliou. Tejto naťahovacej fólie stačí použiť iba zopár gramov a balík je pripravený na odoslanie. 


Na záchranu planéty netreba bombastické technologické riešenia v podobe lapačov CO2.  Úplne postačí, ak sa vrátime v múdrosti našich predkov, začneme vysádzať stromy, zadržíme vodu v krajine a prestaneme plytvať.  


Na www.onlinetoner.sk minimalizujeme množstvo obalového materiálu, recyklujeme a pri výbere dodávateľov uprednostňujeme slovenských, či európskych výrobcov a distribútorov.

Copyright 2016 - 2024 © Náplne pre tlačiarne za skvelé ceny! Lacné tonery, atramenty, cartridge, papier.