Pomôžeme Vám s výberom tlačiarne...

Úvod BLOGHľadáte novú tlačiareň?

výpredajPremýšľate nad kúpou novej tlačiarne? Nenechajte sa napáliť ďaľšou "skvelou" ponukou. Poradíme Vám ako sa nenachytať.


Každý predajca sleduje svoj vlastný záujem (nás nevynímajúc) a poradí Vám riešenie, z ktorého mu plynie zisk. Ak sa o kúpe tlačiarne budete radiť v predajni elektroniky, predajca Vám doporučí tlačiareň, ktorú má práve na sklade, prípadne takú, ktorá mu v danej chvíli prinesie najväčší profit. Cena náplní, či celkové prevádzkové náklady ho logicky nezaujímajú, pretože vo veľkých sieťach predajní elektra tvorí predaj spotrebného materiálu zanedbateľnú časť obratu.


V kontraste s tým my, ako predajcovia náplní pre tlačiarne, máme záujem predávať lacné alternatívne cartridge, či atramenty na plnenie. V záujme vlastného profitu Vám teda poradíme kúpu takej tlačiarne, do ktorej vieme dodávať spotrebný materiál. 


V tomto bode sa teda náš záujem zarobiť a Váš záujem ušetriť stretáva a stáva sa spoločným. Keďže tlačiarne bežne nepredávame, zisk s predaja tlačiarne nás nezaujíma. Doporučíme Vám také riešenie, ktoré Vám poskytne kvalitnú tlač, dlhodobú prevádzku a nízke tlačové náklady. Teda tlačiareň, do ktorej vieme dlhodobo predávať tlačové kazety.


Prečo práve onlineToner.sk? 

Disponujeme skúsenosťami čerpanými od roku 2003 a tieto znalosti využívame vo Váš prospech. 


Ak potrebujete radu pri výbere tlačiarne kliknite SEM.


Branislav Drozdík

Copyright 2016 - 2024 © Náplne pre tlačiarne za skvelé ceny! Lacné tonery, atramenty, cartridge, papier.