Nákupný košík je prázdny.

0 položiek
Spolu:
0,00 €
Vstúpiť
0 položiek (0,00 €)
 
 
0,00 € (0 položiek) vstúpiť do košíka

Ochrana osobných údajov

Úvod Kontakt Ochrana osobných údajov

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Firma BlueBird s.r.o. rešpektuje Vaše právo na súkromie a právo na ochranu osobných údajov. Zároveň sa zaväzuje ochrániť všetky získané osobné údaje. Týmto Vyhlásením o ochrane osobných údajov zároveň definujeme pravidlá a spôsob ochrany osobných údajov. Naše webové stránky umožňujú používateľom časť stránok prezerať bez toho, aby sa museli identifikovať alebo poskytnúť akékoľvek osobné údaje – jedná sa o verejné časti nášho webu.

Naše webové stránky taktiež umožňujú používateľom nakupovať tovar z katalógu. Pre nákup tovaru je potrebné sa zaregistrovať a prihlásiť sa Vašimi prihlasovacími údajmi. Všetky osobné údaje sú uložené v databáze a nie sú prístupné tretej osobe.
Firma BlueBird s.r.o. sa zaväzuje chrániť poskytnuté údaje a vynaložiť maximálne úsilie na ich ochranu a proti neoprávnenému použitiu. BlueBird s.r.o. spracováva poskytnuté údaje v zmysle zákona č.122/2013 Z. z. v nevyhnutnej miere pre korektné spracovanie objednávky, vystavenie faktúry a doručenie tovaru. Naša spoločnosť tieto údaje neposkytuje tretej osobe (okrem nevyhnutných údajov pre špedičnú spoločnosť, ktorá zabezpečuje doručenie tovaru k vám). Zákazník má právo kedykoľvek poskytnuté údaje nechať vymazať po zaslaní žiadosti mailom.
V prípade zmien týchto Podmienok budú tieto aktualizované na stránkach firmy BlueBird s.r.o.
Ak máte k uvedeným podmienkam, alebo k tejto problematike akékoľvek námety, pripomienky, či otázky, tak prosím pošlite ich na našu e-mailovú adresu: brano@bluebird.sk

 

Ochrana osobných údajov
1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa.
4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostných opatreniach.
6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.
7. Osobné údaje pre marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, telefónne číslo, adresa a e-mailová adresu sú poskytnuté na dobu piatich rokov.
8. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.


Dohľad vykonáva:
Inšpektorát SOI so sídlom v Trenčíne
Hurbanova 59, 911 01 Trenčín
tel. č.: 032/6400 109
e-mail: tn@soi.sk


HOTLINE: 0907754828

V pracovné dni od 8:00 do 18:00

Copyright 2016 - 2017 © onlineToner - v mestách Trnava, Senec, Galanta, Sereď a Sládkovičovo rozvoz ZADARMO!